Κώστας Φασούλης

Καθηγητής | Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ
Καθηγητής | Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ
Κώστας Φασούλης | Καθηγητής | Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ

Ο Κώστας Φασούλης σπούδασε Νομικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ανακηρύχτηκε διδάκτορας του ιδίου πανεπιστημίου. Είναι Καθηγητής στο Π.Τ.Δ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α. στο γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση της Εκπαίδευσης και Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού».

Είναι Διευθυντής του εργαστηρίου «Συγκριτικής Παιδαγωγικής, Διεθνούς Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Επικοινωνίας» και επιστημονικός υπεύθυνος της κατεύθυνσης του Π.Μ.Σ. «Συγκριτική Παιδαγωγική, Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης».

Πολλές επιστημονικές μελέτες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Έχει λάβει επίσης, μέρος σε πολλά διεθνή συνέδρια. Στο έργο του έχει γίνει σημαντικός αριθμός αναφορών. Το συγγραφικό-ερευνητικό του έργο αναφέρεται σε σύγχρονα ζητήματα Οργάνωσης-Διοίκησης και Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκπαίδευσης, καθώς και σε θέματα Διοίκησης της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Είναι μέλος επιστημονικών εταιριών και έχει λάβει μέρος σε επιστημονικές ημερίδες και προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών.

Επικοινωνία

E-mail: kfassoul@primedu.uoa.gr
Τηλέφωνο: 210 368 8457
Γραφείο: Ιπποκράτους 20, 106 80, Αθήνα, 4ος όροφος