ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το βιβλίο, που επιχειρεί μία αναδρομή επ’ ελπίδι, περιλαμβάνει επιλογή από άρθραστο Περιοδικό «Ο Εφημέριος» των ετών 1995-1998.

Επειδή, μετά παρέλευση σχεδόν τριάντα ετών, το ζήτημα της ελπίδος και η ποιμαντική του αντιμετώπιση παραμένει πάντοτε επίκαιρο, αισθάνθηκα την ανάγκη τα κείμενα αυτά να συγκροτήσουν έναν ξεχωριστό τόμο.

Σ’ αυτόν αναπτύσσεται το πολύπτυχο αυτό ζητούμενο και προβάλλονται απόψεις επίκαιρες για την ποιμαντική του αντιμετώπιση.

Ο τόμος διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η Ποιμαντική της Ελπίδας

Εύχομαι το βιβλίο αυτό να στερεώσει την ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον του ανθρώπου και του κόσμου, στη μοναδική «ἄγκυραν ἐλπίδος» που είναι και παραμένει ο Χριστός.

 

* Κάθε κείμενο που δημοσιεύεται στο InDeep Analysis εκφράζει και βαραίνει αποκλειστικά τον συντάκτη του. Οι αναλύσεις που δημοσιεύονται δεν συνιστούν συμβουλές για οποιουδήποτε είδους δραστηριότητα. Το InDeep Analysis δεν δεσμεύεται από τις πληροφορίες, τις απόψεις και τις αναλύσεις που δημοσιεύονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του, και δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για αυτές.

www.YouGoCulture.com

Online διαδραστική πλατφόρμα προβολής του πολιτισμού των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπες στο www.act4Greece.gr Επίλεξε τη ∆ράση YOU GO CULTURE

Κάνε τη δωρεά σου με ένα κλικ στο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

ή με απ’ ευθείας κατάθεση ή μέσω internet, phone και mobile banking.

Πρόγραμμα Crowdfunding

Εξειδικευμένη γνώση με το κύρος του Πανεπιστημίου Αθηνών

E-Learning Προγράμματα

empty

Βιβλία & Συμμετοχή σε Συλλογικές Εκδόσεις

  •  
  • 1 από 2

Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις: