Σχεδιάζεται το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο στον κόσμο

Σχεδιάζεται το πρώτο ιπτάμενο πυρηνοκίνητο ξενοδοχείο στον κόσμο, να σε ταξιδέψει πάνω από τα σύννεφα και να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. Σχεδιασμένο για ένα μοναδικό περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας, το ιπτάμενο αεροσκάφος θα μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 5.000 επισκέπτες. Αυτό το υπερφιλόδοξο σχέδιο έγινε γνωστό μέσω ενός βίντεο που κατέκλυσε το διαδίκτυο με εκατ. προβολές.

Το Sky Cruise Hotel θα διαθέτει πολυτελή καταλύματα και μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες. Επίσης, στο εσωτερικό του ιπτάμενου αεροπλάνου θα υπάρχουν πολλά μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, κινηματογράφοι, θέατρα, αίθουσες παιχνιδιών και αίθουσες γαμήλιων τελετών, για ζευγάρια που επιθυμούν να πρωτοτυπήσουν και να δεθούν με τα δεσμά του γάμου πάνω από τα σύννεφα.

Η πλοήγηση του ιπτάμενου ξενοδοχείου θα γίνεται με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) καθώς μέσω αυτής θα προβλέπονται  τυχόν αναταράξεις, αποτρέποντας τες μέσω μιας αντικραδασμικής τεχνολογίας που μιμείται την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Έτσι, οι επιβάτες του φουτουριστικού αυτού αεροπλάνου θα απολαμβάνουν τα απίστευτα ουράνια τοπία πάνω από τα σύννεφα χωρίς να ανησυχούν για την ασφάλεια τους.

Για να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ.

Πηγή: ertnews.gr / CNN


 

 

www.YouGoCulture.com

Online διαδραστική πλατφόρμα προβολής του πολιτισμού των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπες στο www.act4Greece.gr Επίλεξε τη ∆ράση YOU GO CULTURE

Κάνε τη δωρεά σου με ένα κλικ στο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

ή με απ’ ευθείας κατάθεση ή μέσω internet, phone και mobile banking.

Πρόγραμμα Crowdfunding